Wat is er nou persoonlijker dan je kleding te laten bedrukken met je logo, naam of een mooie tekst? Lever je eigen creatie aan of kies uit een van onze ontwerpen. Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrukte kleding.

Wij bedrukken niet alleen t-shirts, sweaters of hoodies, maar ook sport- en bedrijfskleding. En wat dacht je van mini-t-shirts, stropdassen of caps… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kleding met opdruk voor speciale gelegenheden

Bruiloft of vrijgezellenfeestje? En wil je wat bijzonders? Denk dan eens aan een t-shirt met opdruk, bijvoorbeeld met de namen van het bruidspaar of een passende tekst of afbeelding.
Ook voor een jubileum, bedrijfsuitje of verjaardagsfeest is zo’n persoonlijk kledingstuk een leuk idee. Iedereen z’n eigen naam, of juist allemaal dezelfde tekst. Jouw wensen staan bij ons centraal.

Heb je zelf een idee of misschien zelfs al een ontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij denken graag met je mee!

Kleding bedrukken: onze werkwijze

Onze manier van werken is uitermate geschikt voor gepersonaliseerde bestanden en het bedrukken van kleine aantallen. Bij ons kun je gewoon enkele stuks kleding bestellen. De kleding die wij bedrukken heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Heb je zelf een shirt of sweater om te laten bedrukken? Ook dat is mogelijk. Je betaalt dan uiteraard een lagere prijs.

Praktische info

Onze kleding bedrukken wij met flexfolie. Dit is een milieuvriendelijke polyurethaan-film met een matte afwerking. Flexfolie is wasbaar in de machine tot 60 graden en blijft ook na vele wasbeurten mooi van kleur. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter en droog je kleding niet in de droger, om zo lang mogelijk van je aankoop te genieten.